Geef gehoor aan je innerlijke stem en word een gelukkiger  mens
 Copyright (C) 2013 Tarot Heiloo KvK 37148782
Workshop tarot
 
In een ongedwongen sfeer geef ik uitleg over het tarotspel. Ik reken persoonlijke kaarten, jaarkaarten en desgewenst relatiekaarten uit en vertel wat deze kaarten ons laten zien. Iedereen krijgt een korte tarotreading en als je wilt mag je voor jezelf het praktische legpatroon 'De volgende stap' doen. Deze legging kun je, met hulp van het werkboek, proberen zelf te duiden.
 
 
 
Je kunt je aanmelden via info@tarotconsultant.nl of bellen naar 
06 1278 3640
 
 
 
 
 
 Wat een geweldige middag hebben we gisteren samen met jou gehad. Een workshop als verrassing voor 1 van mijn beste vriendinnen (bijna Sara) heeft zeer goed voor haar, maar ook voor de andere 3 vriendinnen, uitgepakt. Mooie inzichten dankzij de aspecten-leggingen, numerologie en jaarkaarten.
 Een aanrader en wie-weet voor herhaling vatbaar.
 Warme ’water’ groetjes, Mirjam
 Ik wist totaal niet wat ik van deze tarotworkshop moest verwachten, maar ik vond het zo leuk! Echt een aanrader! De kaarten die ik trok pasten precies bij mij gevoelens en gedachten.
 Judith
Zelf een workshop plannen?
Wil je  deze workshop reserveren dan kunnen wij, indien je minimaal 3 personen aanmeldt, een datum plannen. Neem hiervoor telefonisch contact op of stuur een email.
 
Een workshop bij jou thuis:
De workshop is ook een origineel idee voor een verjaardag of een ander feestje. Bel voor meer informatie.
 
De kosten voor deelname aan een workshop zijn € 22,50 per persoon
 
 
 
 
De kleine lettertjes
Tarot Heiloo behoudt zich het recht voor een workshop te laten vervallen als zich minder dan 3 deelnemers aangemeld hebben.
TAROT HEILOO
   Mega-artikelen
   Contact
   Links
     Home
Tarot
Over mijzelf
 Workshop
Consult