Copyright (C) 2013 Tarot Heiloo KvK 37148782
 Heel erg bedankt voor het plezierige gesprek en de uitgebreide reading die je met zorg en aandacht gegeven hebt.   Wat je mij vanmorgen vertelde was heel treffend! Het geeft mij beslist nieuwe inzichten en handvatten voor het ’nu’. Ik kom zeker nog een keer bij je terug 
 
Hartelijke groet, Paulina
 Ik vond het heel boeiend om jou "mijn kaarten" te laten lezen. Het was eigenlijk heel herkenbaar wat je vertelde en daarom voor mij heel erg goed, want ik voel me daardoor erg gesterkt in hoe ik ben en wat ik doe. Over enige tijd kom ik zeker bij je terug voor een nieuw consult.  Groeten, Guda

Een tarotconsult

 

De belangrijkste functie van het duiden van de tarotkaarten is inzicht krijgen in de huidige situatie. De toekomst krijgt ook aandacht want je wilt natuurlijk weten hoe de tendens zal zijn na het maken van een bepaalde keuze.

Als je een vraag hebt gaan wij hiermee aan de slag. Ik begin met een algemene legging. Hieruit vloeit voldoende informatie voort om door middel van andere legpatronen verder in te gaan op de vraag.

Het is ook mogelijk dat je geen specifieke vraag hebt, dan laten wij ons op weg helpen door de kaarten die jij gekozen hebt. Hieruit zal blijken wat voor jou op het moment belangrijk is.

Afspraak en tarief
Een afspraak voor een tarotconsult kan telefonisch gemaakt worden. Het consult vindt plaats in de praktijkruimte op de eerste verdieping van mijn woonadres of via Skype en wordt gepland voor de tijdsduur van ongeveer een uur. De prijs bedraagt  €38,00.

Voor (oud)cursisten € 33,00.

Een droomconsult

 

Een afspraak voor een droomduiding kan gemaakt worden indien je de betreffende droom op de juiste manier vastgelegd hebt zoals beschreven is in het artikel  droomduiden. Vooraf aan het consult zal ik je droom tot op zekere hoogte analyseren en tijdens het consult werken wij toe naar de juiste interpretatie ervan. Hierbij kunnen wij ons, als dit nodig blijkt te zijn, laten adviseren door de tarotkaarten.

 

 

 

 

 

Afspraak en tarief
Een afspraak voor een droomconsult kan telefonisch gemaakt worden. Het consult vindt plaats in de praktijkruimte op mijn woonadres en wordt gepland voor de tijdsduur van ongeveer een uur. De prijs bedraagt €38,00.

 

 

 4 STAPPEN OP DE WEG NAAR JOUW ANTWOORD

  ~wist je dat 'ta-rot' de weg van de koning betekent?~

 

  1.DE VRAAG                                   

  Is de door jou gestelde vraag op dit moment het meest van belang voor jou? Ondanks dat dit vaak het geval is gaan wij in het eerste legpatroon duidelijkheid en helderheid proberen te krijgen in de situatie. De kaarten zullen ons laten zien waar de vraag werkelijk om draait, welke invloeden er zijn die jou parten spelen, waar je angst of hoop ligt en welke invloed uit het korte verleden jou in dit heden, zoals het er nu voor staat, gebracht heeft.

 

  2. ADVIEZEN EN RAADGEVINGEN   

  Aan de hand van de verkregen informatie vragen wij aan de kaarten welke volgende stappen je het beste kunt nemen om het proces zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.  Waar moet je mee afhandelen of welke patronen kunnen jou belemmeren in je proces? Als je wilt weten wat je op dit moment praktisch moet doen kan ik door middel van een compact legpatroon een kort en krachtig antwoord geven op deze vraag.

 

  3.   EEN KEUZE MAKEN                      

 En dan nog kan er door innerlijke conflicten een twijfel ontstaan. Er is hiervoor een legpatroon dat zeer geschikt is om als hulpmiddel te dienen bij een belangrijke beslissing over de weg die je wilt inslaan. Met deze legmethode kom je de tendensen te weten van de ene of de andere keus en op grond daarvan kun je zelf beslissen welke keus de juiste is.                                                                                    

 

  4.   HET ANTWOORD                        

  Ik vertel je aan de hand van de kaarten hoe de situatie zich mogelijk zal ontwikkelen indien je de geadviseerde stappen neemt die je kunnen helpen een stapje verder te komen in het oplossen van jouw probleem of jouw transformatieproces.

Geef gehoor aan je innerlijke stem en word een gelukkiger  mens
TAROT HEILOO
   Mega-artikelen
   Contact
   Links
     Home
Tarot
Over mijzelf
Workshop
 Consult