Copyright (C) 2013 Tarot Heiloo KvK 37148782

SPIRITUALITEIT EN TAROT

 

Als het je doel is om bewust te worden van je Zelf zal het gevolg zijn dat je groeit naar een gelukkiger en evenwichtiger mens. Het bewustwordingsproces is een proces waarin je jouw echte Zelf leert kennen en hiernaar gaat luisteren en handelen.  Als je weet wie je echt bent, als je jouw innerlijke waarheid kent kun je beslissingen nemen die voor jou goed zijn. En wat voor jou goed is is ook goed voor de ander en zelfs voor de hele wereld. Want wij zijn allemaal één. Tezamen met Moeder Aarde en de rest van het heelal zijn wij op weg naar heelheid. Ieder mens maakt deel uit van het geheel en iedereen draagt bij aan de verhoging van het menselijk bewustzijnsniveau.

Als je dit weet begrijp je waarom je bijna verplicht bent om gehoor te geven aan je innerlijke waarheid, jouw bron, jouw intuïtie. 

 

Ieder individu heeft een verantwoordelijkheid om onze menselijke familie in de juiste richting te sturen (Dalai Lama)

 

Blijf gericht op wie je werkelijk bent en laat je niet door gebeurtenissen buiten jezelf afleiden of  door angst overmannen.

 

In het dagelijkse leven  wordt je uitgedaagd om een bewuster mens te worden.  Velen vragen zich regelmatig af: ”wat is wijsheid?”  Als je deze vraag stelt aan de hogere macht kun je erop vertrouwen dat je antwoord krijgt. Wees alert en let op de symbolen die je tegenkomt in je dromen en in zinvolle toevallen. Deze symbolen zijn de taal van onze ziel en vertellen ons onze waarheid. Ook de symboliek in  de afbeeldingen op de tarotkaarten laat je bewust worden van je innerlijke wijsheid.

 

 

Geef gehoor aan je innerlijke stem en word een gelukkiger  mens
TAROT HEILOO
   Mega-artikelen
   Contact
   Links
     Home
Tarot
Over mijzelf
Workshop
Consult